Jeg har over 15-års erfaring som psykoterapeut og pædagog. Senest fra en stilling som fagligansvarlig pædagogiskkonsulent og psykoterapeut ved dansk flygtningehjælp.
Her var jeg ansvarlig for blandt andet pædagogisk udvikling, medarbejder trivsel og var sparringspartner for familiekonsulenter.

Derudover var jeg psykoterapeut for unge, med forskellige lidelser og udviklings- og følelsesmæssige forstyrrelser og krigstraumer.

Ud over det, har jeg mange års erfaring som børn og unge pædagog, hvor jeg har blandt andet arbejdet med adfærd, trivsels og kontakt problematikker, ADHD, autisme samt med pædagogisk projektledelse.

Jeg er desuden tilknyttet Professionshøjskolen UCN i Aalborg som ekstern lektor.

Alle samtaler hos mig, bygger på høj faglighed og en relation,
så du føler, at du er i trygge hænder. 

Uddannelser

  • Cand.Mag i Anvendt Filosofi på Aalborg Universitet og har valgt et speciale i Dialog
  • Master i Positiv Psykologi fra Aarhus Universitet, hvor jeg har primært beskæftiget mig med coaching, individuelle styrker og optimal menneskelig trivsel
  • Oplevelsesorienteret og eksistentiel psykoterapi
  • Pædagog

Videreuddannelser

  • Mindfulness orientereret stress reduktion (MBSR)
  • Narrativ eksponeringsterapi
  • Mentalisering

Kombination af alle mine uddannelser gør at, jeg vil altid stille mig nysgerrig overfor det du kommer med. Jeg forholder mig objektivt til din sandhed, uden at fortolke eller komme med mine egne konklusioner om det.
Jeg tager desuden løbende kurser og videreuddannelser, og jeg får supervision hos en anden terapeut.  

Jeg er 43 år og bor i Aalborg sammen med min mand og vores to børn.

Min store passion er at rejse og jeg har boet mange steder i verden. 
Jeg kommer fra Montenegro, men har boet på New Zealand i 5 år og i Danmark i over 20 år.

Jeg dyrker yoga i min fritid og elsker at lave mad. Eksperimenterer gerne med 3-4 retter på en gang både til hverdag og fest.

Jeg er tilhænger af en bæredygtig livstil og har bland andet derfor været med til at starte en spisegruppe, som mødes ca. 4 gange om året, hvor jeg sammen med en veninde og vores børn, står for og laver med til op til 20 børnefamilier.

Jeg er et meget socialt menneske og har ofte venner på besøg hvor vi mødes over god mad, snakke og musik, samt elsker jeg koncerter og teater.

Dragana Jovetic

Jeg griber dig og går med dig. Vi er alle forskellige - jeg vil altid respektere det du kommer med og tage udgangspunkt i netop din historie og personlighed.